Ik probeerde de HelloFresh box

Maaltijdbezorgdiensten zijn tegenwoordig razend populair. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen dat je de bomen niet meer door het bos ziet. Maaltijdboxen vergelijken is dan ook zo gek niet.

Ontworpen met de thuiskok zonder tijdsbesteding om boodschappen te doen in gedachten, bezorgt HelloFresh wekelijks uw voorgeselecteerde maaltijdplan aan uw deur met vooraf bepaalde ingrediënten. De verpakking is duurzaam en recyclebaar; er is geen onnodige verspilling met HelloFresh. Vers met HelloFresh!

Hello Fresh box

Het werkt als volgt
Wanneer u inlogt op HelloFresh, selecteert u de maaltijden die u van tevoren wilt gebruiken. De opties zijn niet eindeloos, en in feite zijn er net genoeg om je het gevoel te geven dat je een keuze hebt zonder overweldigd te worden.

Ik koos drie diners met verschillende soorten vlees om al mijn bases te dekken. Ze bieden wel meerdere vegetarische recepten en opties, maar we zijn een vleeshuishouden dus vlees moet er bij. De eerste keus was Tex-Mex Tilapia.

Daar is die dan
Ik was zeer enthousiast over deze maaltijd, en het stelde niet teleur. De smaken waren perfect, pittig en knapperig rondom, en de bijbehorende receptenkaarten waren gemakkelijk te volgen. De verpakte, verse ingrediënten (hierboven weergegeven) waren gemakkelijk te lezen en de aanwijzingen voor de maaltijdset waren eenvoudig.

Mijn vriend, een erg kieskeurige eter was er zelfd dol op. Deze HelloFresh-maaltijd bevatte meer couscous dan ik had verwacht, en over het algemeen was ik blij met de maaltijdkeuze die ik maakte met de andere maaltijdopties. De portiegroottes waren voldoende. Ik kon mijn bord gemakkelijk leeg eten, wat zeldzaam is, maar mijn vriend maakte een uur later al weer een snack.

Maaltijd 2 Juicy Lucy Burger
Tegen de tijd dat ik klaar was om de tweede maaltijd te maken, miste ik een deel van mij mijn gewone boodschappenritje en zelf de verse producten uitkiezen. De Juicy Lucy Burger stond daarna op het menu, met meegeleverde broodjes en aanwijzingen voor een tomaten uien jam die voor altijd in mijn gedachten blijft

Een Juicy Lucy is een beroemde hamburger uit Minnesota en zit vol met kaas erin in plaats van een schijfje bovenop (hoewel ik dat ook had gewild).

Oordeel
Het gehakt was van hoge kwaliteit en smaakte heerlijk, net als de tomaten jam. Helaas konden we gewoon niet wachten terwijl we aan het avondeten waren, en dus is de rucola-salade niet afgebeeld omdat we het in ongeveer zes minuten boven de kachel aten terwijl de hamburgers kookten.

Met deze tweede zelfbereide maaltijd was ik bijna klaar om naar HelloFresh te gaan en me over te geven aan de duistere kant van maaltijdabonnementen. De confituur was een opwindend recept voor de huiskok, en de stapsgewijze instructies voor dit recept waren wederom gemakkelijk te volgen.

Maaltijd 3: Ananas met Varkenskoteletten
Toen de koelkast werd geopend om een ??andere maaltijd te zien in de klassieke HelloFresh-bruine papieren zak, had het koken laat in de week zijn glans verloren. Toch legde ik het op de toonbank en zette door, ondanks het feit dat ik alleen maar wat kip, paprika’s en uien wilde bakken voor een snelle maaltijd.

De karbonades waren vochtig en niet taai. De Pineapple Salsa, zoals de tomaten jam, was een geavanceerder recept dan ik me voorgesteld had, dus het was leuk om iets buiten mijn comfortzone te maken.

De beoordelingen
Dit was verreweg de favoriete maaltijd van mijn vriend. Hij was zo opgewonden over zijn eerste paar happen dat ik moest uitkijken of hij niet stiekem stikte. Nee, hij schopte het in zijn mond en hield van elke seconde. Hij prees de gezonde maaltijden die we die week hadden gegeten en wilde weten waarom ik niet een abonnement nam?

Ik denk dat HelloFresh ideaal is voor grote gezinnen, vooral als het afleveren van eten veel gemakkelijker is dan het laden van de kinderen in de auto om naar de supermarkt te gaan.

Weten dat je diners elke week op dezelfde leverdatum in de HelloFresh-box komen, is handig voor de maaltijdplanning en ik denk dat HelloFresh past financieel gezien voor de meeste gezinnen te betalen is.

Maar waarom dan geen abonnement?
Ik had me niet gerealiseerd hoeveel plezier ik had bij het vinden van Hello Fresh logonieuwe recepten om te proberen, ook al is het maar één keer per week. De structuur van HelloFresh betekent dat het is ontworpen voor redelijk gedachteloos koken; u selecteert gewoon uw maaltijden via het klassieke plan en u hoeft er niet meer aan te denken. En dat werkt voor de meeste mensen!

Ik ben echter niet de meeste mensen. Ondanks het gebrek aan voedselfoto’s op mijn eigen sociale media (ik walg van het trekken van de telefoon tijdens het avondeten), ben ik trots op mijn keuken en lach het uit als ik faal. Met de voorverpakte ingrediënten vooral, voelde ik me beperkt om op schema te blijven. Dat is natuurlijk geen probleem voor anderen.

Met korting kopen

Ook maaltijdboxen kunnen vaak met kortingscodes en aanbiedingen gekocht worden.

Dus kijk goed of er niets ergens korting is te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *